Overblijf

Als u tussen 12.00 uur en 13.15 uur niet zelf in staat bent uw kind op te halen voor het middageten, kunt u gebruik maken van de overblijf op Kindcentrum Stelle-Zeemeeuw.Op kindcentrum Stelle-Zeemeeuw vinden wij dat het overblijven leuk, gezellig en ontspannen moet zijn.In overleg met de school en de overblijfkrachten zijn er afspraken gemaakt. Door middel van deze pagina willen wij u informeren over deze afspraken. Met deze ‘spelregels’ denken wij een veilige en prettige overblijf voor uw kind te kunnen organiseren. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u altijd terecht bij één van de overblijfcoördinatoren. U kunt uw kind bij de administratie opgeven (en betalen) voor de overblijf.

Overblijfkrachten

Er zijn minstens 2 overblijfouders aanwezig. Op woensdag kan er geen gebruik gemaakt worden van de overblijf. De overblijfkrachten krijgen voor hun inzet een vergoeding.

Plaats in het gebouw: De kinderen blijven over in de BSO-ruimte (begane grond)

Eten en drinken

Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de samenstelling van de lunch van uw kind. Toch vragen wij u uw kind alstublieft geen snoep of chips e.d. mee te geven. Ook tijdens de overblijf denken we aan de gezondheid van de kinderen. Het is daarom beter als extraatje iets hartigs zoals worst, kaas of fruit mee te geven. Wij schenken wel gratis thee.

Als uw kind ergens allergisch voor is, kunt u dit aan de overblijfkrachten doorgeven. Het is mogelijk dat uw kind met brood in het trommeltje terug komt. De overblijfkrachten hebben opgemerkt dat kinderen snel zijn afgeleid als ze in een groep eten. Hierdoor eten ze minder snel en laten ze de helft soms staan. Het streven is om het broodtrommeltje leeg te eten.

Overblijfkosten 

Abonnementen:

1 kind​ €140,00 per schooljaar​

2 kinderen ​€271,00 per schooljaar

3 kinderen​ €395,00 per schooljaar

U kunt ook in 2 termijnen betalen:

1 kind €79,00 per termijn

2 kinderen €144,00 per termijn

3 kinderen​ €204,00 per termijn

Knipkaart: 10 x overblijven voor €15,00     

Los: Per overblijfbeurt €1,70